rólunk

Üdvözöljük a www.minoeu.com -on, amely a Mino Store Trade LTD-hoz tartozik, 10 év OEM / ODM tapasztalattal rendelkező ruházati gyártó. Üzemünk 35.000 négyzetméter, több mint 1000 munkavállaló és a fő termékek a nike, az asics adidas jordan newblance, timberland cipő, és így tovább. Széles körű együttműködést alakítottunk ki néhány világhírű vállalkozással, mint például a világ legnagyobb kiskereskedője, a híres online üzletág Ebay, a világhírű ajándéküzletekkel foglalkozó Disney bizottság, és gazdag tapasztalattal is rendelkezünk a globális kiskereskedelem és nagykereskedelem területén.


New yorkban található www.minoeu.com a világ egyik leggyorsabban növekvő területe mellett található. Stabil vásárlási csatornákkal rendelkezünk, amelyek több mint 5000 féle fogyasztói termékeket biztosítanak.Közvetlenek a versenyképes ár és a jó minőség biztosításához ügyfeleinknek. A kedvező áron megfelelő termékek megtalálása a & nbsp; szellemünkben. < / p>


Előnyeink:


1. Professzionális gyártó

2. Magas szolgáltatásminőség

Hisszük, hogy az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú feladatunk, és következetesen megpróbáljuk meghaladni az ügyfelek elvárásait. És több mint 4 éves értékes tapasztalattal rendelkezünk a tengerentúli kivitelben. Megértjük az egész piac igényeit, és mindig abban a helyzetben vannak, hogy a vásárlók számára a legfrissebb termékeket kínálják különböző régiók számára. Továbbá, tervező csapatunk folyamatosan fejleszti és fejleszti mindazokat a termékeket, és mindig a kívánt új elemek kilátásaival foglalkozik.

3. Magas termékminőség

A termékminőségi szabványok garantált. Termékeink nagy része már elfogadta az ISO 9001 nemzetközi minőségirányítási rendszert. Mindannyian a legjobb nyers és feldolgozott anyagokkal és fejlett technológiával állítják elő. Minden terméknek el kell viselnie a szigorú minőségellenőrzést az értékesítés előtt, beleértve az ütésállósági tesztet, az akkumulátor tesztelését és így tovább.

4. Versenyképes ár Hangzhouban és Fuzhou-ban helyezkedik el, ahol Kína selyemkészlete bőséges nyersanyagot birtokló és tömegtermelést folytat. Ebben az esetben kiváló minőségű, alacsony árú termékeket tudunk kínálni vevőinknek.

Őszintén reméljük, hogy együttműködünk az ügyfelekkel a világ minden tájáról. Ha érdekli a termékeink, kérjük, forduljon hozzánk. Nagyon meggyőződhet termékeinkről.

a mi jövőképünk

Közvetlen exportálási platform

A globális vásárlókat arra törekszünk, hogy egyszeri szolgáltatást nyújtsanak. A legfrissebb ruházat, ruha, mezek és integrált ellátási lánc megoldások kihasználásával biztosítjuk, hogy átlátható, hatékony és költséghatékony működést biztosítsunk annak érdekében, hogy az ügyfelek maximális versenyelőnyt kapjanak.

Küldetésünk

Arra törekszünk, hogy maximalizáljuk partnereink értékét